Sylvi kävi vielä toistamiseen fysioterapiassa ja jumi kohdaksi paljastui lantion seutu. Polvet olivat hyvässä kunnossa :) Kävelyn epäpuhtaus peitsaus luultavasti johtui lantion jumista. Nyt on kävelykin ollut huomattavasti parempaa! Urhokin kävi tarkistuttamassa Kaisan käsittelyssä lihaksensa. Urho jännittää kyllä ihan hirveen paljon tuota hieromista eikä rentoutumisesta meinaa tulla yhtään mitään. Jonkun verran kuitenkin Urhokin rentoutui ja Kaisa sai hierottua.Urholla tuon hieronnan hyötysuhde on kyllä vaan varmasti huomattavasti pienempi kuin Sylvillä joka ottaa hoidon vastaan ihan täysin.

Kesäkuu aloitettiin sitten lihakset huollettuina. Kekkoset kävivät tässä viime viikolla heittämässä talviturkit veteen. Urho oli edellisen kesän tapaan melkoinen vesipeto ja Sylvikin himpun verran rohkeampi kahlaaja. Nyt vaan kylmeni ilmat taas niin paljon ettei uimista voi edes kuvitella. Urhon kanssa ollaan treenattu edelleen agility 1-2 kertaa viikossa. Ohjatuissa treeneissäkin ollaan vielä käyty vaikka minulla on enää kaksi viikkoa laskettuun aikaan. Tehdään radasta joitakin kohtia ja harjoitellaan muutaman esteen ohjaustekniikoita. Heinäkuu kun tulee luultavasti sitten kokonaan taukoa niin saadaan molemmat lomailla. Sylvin kanssa treentaan kerran viikossa ryhmässä tokoa ja kotona satunnaisesti viikottain. Pikkuhiljaa neiti rupeais olemaan valmis alokasluokkaan kunhan vain itse sais sitä rohkeutta sinne lähteä. Juhannuksen jälkeen olisi seuracup johon ajattelin Sylvin kanssa osallistua mikäli olen vielä kasassa ja kykenen liikkumaan. Jos me vaikka sitä kautta saatais rohkeutta lähteä virallisiin kisoihin.

Muuten Kekkoset viettää leppoista kesäkuuta. Nautiskelevat omasta pienestä pihasta ja aurinkon paisteesta. Oulunsalon metsässä ollaan käyty ulkoilemassa useamman kerran viikossa ja siitä molemmat koiruudet tuntuvat nauttivan suunnattomasti. Kotiympäristössä köpöstellään kahdesta kolmeen kertaan päivässä kuluttaen aikaa. Koirilla niinkuin meillä ihmisilläkin on tiedossa iso elämänmuutos muutamien viikojen sisällä. Hieman meinaa jännittää miten Kekkoset ottavat masuasukin vastaan. Siitä varmaan sitten seuraavassa bloggauksessa.