Eilen illalla vielä 20 aikaan soitti Sylvin leikannut ortopedi. Lupasi ottaa Sylvin tänään tutkittavaksi vaikka hänellä oli koko päivä töitä. Mennään kahden aikaan Akuuttiin ja hoitajat kuvaavat Sylvin jalan ja Esa katsoo kuvat jossain välissä. Esa sanoi puhelimessa ettei kahdenkymmenen vuoden aikana mitä hän on leikannut polvivaivoja ei ole keltään pettäneet rakenteet. Samaan hengenvetoon jatkoi kuitenkin, että satffi kuuluu ehdottomasti riskiryhmään, että jos ne joltain pettää niin se on staffi. Toinen mahdollisuus on arpikudoksen repeämä joka voisi aiheuttaa tuollaiset oireet. Toivon syvästi, että kyseessä olisi vaiva joka menisi ohitese ja jalasta tulisi vielä toimiva. Mahdollinen uusintaoperaatio kuulostaa pelottavalta ja muutenkin päässä liikkuu kaikenmoisia pelottavia ajatuksia.

Yöllä tilanne ei yhtään muuttunut. Jotenkin toivoin niin paljon, että aamulla kun heräämme niin Sylvi astelee leikatulla jalalla entiseen malliin. Ikävä kyllä niin ei tapahtunut. Jalka vaan roikkuu vartalon jatkeena eikä Sylvi käytä sitä edes hipaisemalla :( Huoli on valtava ja lääkärikäynti pelottaa.

Lisätty kello 16.00 Lääkärissä käyty

Nyt on lääkärissä käyty. Polvi kuvattiin ja luutunut on ihan priimasti Very Happy Ei näkynyt särön säröä polvessa Eli kyseessä on jonkun pehmyt osan repeämä. Lääkäri kävi polven läpi ja hyvin pysyi paikoillaan samoin lonkka ja ristisiteet olivat kunnossa. Parissa viikossa pitäsi parantua tuo, käski jatkaa liikerata jumppaa ja liikuntaa ihan jalan kunnon mukaan. Tulehdus riski on mahdollinen ja jos jotain siihen viittaavaa tulee niin sitten heti antibioottikuuri.

Kyllä helpotti tietää, nyt vielä tietty jännitän vielä sitä, että miten Sylvi alkaa tuota jalkaa käyttämään. Kipulääkettä ei suositellut koska se vie sitten taas tunnon ja Sylvi käyttää jalkaa. Nyt olisi kuitenkin tärkeää, että repeämä pääsisi rauhassa parantumaan.  Meillä jatketaan nyt taas ahkeraa jumppaa ja toivon, että Sylvi hoksaa, että jalkaa voi taas käyttää. Niin ja tänä iltana rakennan olohuoneeseen häkin ympärille Sylville aitauksen! Toivon hartaasti, että tästä selvittiin säikähdyksellä.