Käytiin joulukuun alussa liitämässa kotikisoissa ja sen kyllä huomas Laughing Urho oli jotenkin kuumempi kuin yleensä. Radat olivat ihan kohtuu haastavia. Tuomarina oli Eija Berglund.  Ensimmäinen rata meni hyvin, ainoastaan kepit oli taas sen meidän 5 virhepisteen aiheuttaja. Aloitti kepit hyvin, tuli ihan kamalla vaihdilla niihin eikä saanut sitten käännettyä toiseen väliin itseään. Loppu rata puhtaasti. Tultiin luokassa kolmanneksi, 5 virhepisteellä Täytys alkaa treenaamaan tosiaan tuota vauhdilla kepeille menoa, nyt on kaksissa kisoissa tullut harmittava 5 virhepistettä juuri kepeiltä kun Urho ei ole pystynyt vauhdiltaan säätelemään kroppaansa.

Toinen rata olikin sitten ihan fiasko ja siitä tuli hylky. Tosin joka ikinen koira mineissä ja medeissä sai tuolta radalta hylyn Rolling Eyes Ja kun oltiin niin hyvin aikataulussa tuomari antoi kaikkien mennä radan uudelleen harjoittelu mielessä. Urho varasti varsinaisella kisaradalla tosi törkeesti Twisted Evil Hyppäs sitten muurin joka oli väärä este ja siitä hylky, kävi vielä sen jälkeen hyppäämässä tuomarin ja ratahenkilön päälle Evil or Very Mad Harjoittelurata sujui paremmin, mutta kierroksilla oli ihan sikana eikä Urho ollut yhtään kuulolla.

Nyt jäädään kisatauolle ja pidetään treeneistäkin kunnon kolmen viikon loma joulun aikoihin. Ensi vuonna sitten uudet kujeet.
_________________