Niin se aika vaan vierähtää. Tänään tuli viikko Sylvin leikkauksesta. Oikeastaan aikalailla tähän kellon aikaan menimme Emman kanssa Sylviä hakemaan. Sylvin vointi on kohentunut huomasti viikossa. Sunnuntain jälkeen olemme jumpanneet jalkaa 3 kertaa päivässä. Sylvi on alkanut käyttämään jalkaa kävelemiseen paljon. Ulkoilemme edelleen vain 3x5 minuuttia päivässä, mutta nyt Sylvi maltaa kävellä ja käyttää leikattua jalkaa askeleitten ottamiseen. Kävely ei tietenkään luonnollisesti ole vielä puhdasta mutta yritystä ja halua Sylviltä löytyy.

Antibioottikuuri loppui sunnuntaina ja nyt seurailen haavaa aika tiiviisti. Nämä kosteat kelit eivät yhtään helpota haavan paranemista kyllä. Olenkin joutunut suihkuttamaan haavaan joka ulkoilu kerran jälkeen. Tämä aamuna  haava näytti mielestäni aika hyvältä. Kipulääkekuuri loppuu tänä iltana, saas nähdä vaikuttaako sen loppumine jaklan käyttöön ja jumppaamiseen.

Energiaa ja elämäniloa possukasta löytyy roppakaupalla. Tekemistä on pitänyt keksiä jo paljon. Koirat ovat syöneet aamu ja iltaruokansa kongeista, lisäksi meillä asuu olohuoneen lattialla pari hirvenjalan pätkää. Sylvin kanssa olen harjoitellut "hui kauhistus temppua" ja metallikapulan suussa pitämistä. Vielä 7 viikkoa pitäisi neiti pitää rauhassa onneksi voimme pikkuhiljaa pidentää ulkoilujen aikaa.