Pitkästä aikaa Kekkosten kuulumisia. Vuosi vaihtu ja tänä vuonna rakettien pauke ei ollut Urhollekkaan niin vaikea kuin aikaisemmin. Saimme eläinlääkäriltä lääkettä joka helpotti Urhon vuoden vaihetta. Seuraava päiväkin oli ihan normaali :)

Tällä viikolla Sylvin polvileikkauksesta on aikaa kolme kuukautta. Jalka on parantunut kuin uudeksi. Sylvi touhuaa ja tohottaa enemmän kuin aikaisemmin. Jalan liikerata on normaali ja liikkeet puhtaat. Puuttuvien lihasten metsästäminen on aloitettu ja sitä jatketaan. Kävimme yhteensä 9 kertaa fysioterapiassa, osa käynneistä oli ennen leikkausta. Viimeisen kerran käytiin maanantaina ja mitään ihmeellisiä lihasjumeja ei enää ollut :) Nyt emme enää käy säännöllisesti vaan tarvittaessa jos Sylvi menee jumiin tms. Elämme ja liikumemme taas samaan tapaan kuin ennen leikkausta :)

Sylvistä otettiin joulukuussa allergiaverikokeet. Ruoka-aineet palasivat positiivisina ja niitä tutkittiin tarkemmin. Eilen saatiin lopulliset vastaukset. Ainut varma allergisoiva ruoka-aine oli riisi. Mahdollisia rajatapauksia olivat nauta, sokerijuurikas, kana, muna, peruna ja peura. Sylvillähän on ollut iho-ongelmia kesästä asti, iho rappaaminen ja osittainen karvattomuus. Joulukuussa Sylvin raapenäytteestä löytyi lisäksi sikaripunkki. Tällä hetkellä iho on ollut hyvässä kunnossa, olen laittanut joka viikko niskaan Dermoscent liuoksen ja lisäksi Sylvi on saanut Viacutan rasvahappovalmistetta. Sylvin ruoka on koostunut Syksystä lähtien lampaasta, possusta, hevosesta ja lohesta. Tosin lipsumista on ollut makupalojen suhteen mutta nyt kun saatiin tulokset otetaan tiukempi linja. Tällä hetkellä allergia vaivaa Sylviä toisen korvan töhnimisenä ja kutiamisena.Epäilen, että joku Sylvin lempiherkku omena, banaani tai mandaarini on aiheuttanut oireet.

Toivottavastu Uusi vuosi tuo mukanaan terveydellisesti paremman vuoden Sylville ja muutenkin koiruuksille terveyttä ja Urholle mielellään ne kaksi puuttuvaa nollaa ykkäsluokasta ;) Sylvin kanssa olisi tarkoitus aloitella tokoilua tosimielessä, katsotaan nyt miten tässä edistytään.