Huomenta kaikille. Yö meni kuten arvatakin saattaa valvoessa. Muutaman tunnin pinnalliset torkut tuli otettua. Sylvi piti lähes koko yön pientä ininää. Nukuin patjalla Sylvin vieressä ja pidin koko yön kättä sen lähistöllä. Aamulla Sylvi heilutti ihan vaimeasti minulle ja Mikolle häntää, Urholle murisee. Urho onkin jättänyt Sylvin ihan rauhaan, taitaa ymmärtää, että toisella on vaikea olla. Aamulla puoli kahdeksan maissa Sylvi söi pari lusikallista Nutriplusgeeliä, hevosenlihaan ja kalkkunafileitä (antibiootit oli piilotettu niihin). Ruoka maistui hyvin ja lisääkin olisi halunnut, mutta annan päivän päälle, pienissä annoksissa. Rimadylit on oikeita herkkupaloja. Urhollakin tekisi kovasti mieli Rimadyliä ja nutriplusgeeliä. Ruuan jälkeen nukuttiin vielä sikeästi pari tuntia.

Äsken käytiin ulkona. Teippasin Sylvin jalan muovipussiin ja kannoin possukan ulos. Aika hyvin Sylvi hyppi kolmella jalalla ulkona. Pissaa piti vähän aikaa odotella, mutta sitten se tuli hienosti. Pissalla käynti otti voimille ja Sylvi rupesi nukkumaan uudestaan.

On kyllä tosi hyvä, että itse pystyy olemaan kotona. Nämä ensimmäiset päivät ovat varmasti vaikeimmat. Kipu on kova ja sopeutuminen uuteen tilanteeseen ottaa oman aikansa. Pinkin jalan kanssa toimeen tuleminen paranee hetki hetkeltä.  Sylvi ei ole kyllä edes yrittänyt oma-aloitteisesti ylös. On ihan tyytyväisenä tuolla sängyssä, mutta seuraa tarkkaan mitä ympäristössä tapahtuu.

Jalan alaosa on aavistuksen turvonnut eilisestä. Täytyy nyt seurata sitä tarkkaan ettei tuo sidos ole vaan liian tiukka. Kävelyn Sylvi suoritti kolmella jalalla, mutta seisoessa laski painoa jonkin verran myös leikatulle jalalle. Tämä päivä kuluu varmaan aika pitkälti tässä lattialla patjalla, onneksi on kannettava tietokone ja telkkari tuossa vieressä. Tuleepahan itselläkin levähdettyä.

                                             Kuvia Sylvistä aamulta
              971462.jpg
 
                    971466.jpg

                   971453.jpg

                   971456.jpg
                   971461.jpg