Perjantain kunniaksi Sylvi teki kakan Hätä alkoi olemaan vissiin niin suuri ettei muuta enää voinut tehdä. Eli kakka tuli seisaaltaan mutta pääasia, että tuli!

Ruoka maistuu hyvin ja virtaa alkaa kertymään. Eilisen malttoi kuitenkin lepäillä, mutta tänään oli jo valmis tappelemaan Urhon kanssa luusta. Viime yö nukuttiin jo aika normaalisti. Päästiin omaan sänkyyn kun ruuvattiin jalat irti sängystä niin ei ole pelkoa, että Sylvi hyppisi sinne.

Yöllä Sylvi äänsi todella ikävästi, jalka jäi ilmeisesti jotenkin huonosti kun Sylvi vaihtoi asentoa. Aamulla sama homma, aivan kauhee rääkäisy ja tärisi sitten sen jälkeen Sad En tiedä laitoinko eilen tukisiteen liian löysälle ja se ei nyt niin hyvin tukisikaan jalkaa. Muutenkin tänään Sylvi ei ole laskenut ollenkaan jalkaa maahan vaikka eilen teki sitä. Toivottavasti jalkaan ei tullut mitään vauriota Sad Yöllä Sylvi nukkuin myös vasemmalla kyljellä eli leikatun jalan päällä, sitä ei ole aikasemmin tehnyt. Kipulääkettä pitäisi syödä viikko vaikka koira ei olisikaan kipeä koska Sylvillähän oli nivelrikko ärsytystä polvessa ja Rimadyl lieventää myös nivelärsytystä. Täytyy nyt katsoa, mutta ajattelin, että jos antais aamulla vain 20mg (kun tähän asti on saanut 30mg) ja illalla sitten 30mg. Kun ei tuo malta olla päivällä kohta enää rauhassa jos ei osaa yhtään varoa jalkaa.

Tänään saatiin aloittaa 3x5minuutin hidas kävely Very Happy Sylvi ei kyllä suostunut kävelemään hitaasti vaan hyppi aikamoista vauhtia eteenpäin. Luulen, että tuo hitaan kävelyn tarkoitus olisi juuri se, että Sylvi käyttäisi myös leikattua jalkaa Sylvi oli onnellinen kun sai olla ulkona vähän pitempään haisteli lunta ja ihmetteli muuten vaan menoa. Minusta vaan vähän näyttää, että oikea polvi taitaa rasittua nyt kun Sylvi loikkii kolmella jalalla ja varaa painoa paljon oikealle jalalle. Tänä aamuna meno oli nimittäin kipeän oloista. Mietinkin tässä, että pitäisikö minun aikaistaa fysioterapia aikaa, jotta Kaisa vosi hieroa nuita muita lihaksia kun ne jumiutuvat takuuvarmasti nyt.

                                   Eilen avattiin jalkapaketti, haava näytti ihan hyvältä

 
                                 976370.jpg

                                 Jalassa on nyt uusi oranssipaketti
                 976372.jpg