Laiskasti on tullut blogia päivitettyä viime aikoina. Urho ja Sylvin ovat kuitenkin päivittävyydestä huolimatta treenanneet ahkerasti. Sylvin arkitottelevaisuus kurssi loppui huhtikuun alkupuolella. Neidin kanssa olen treenannut perusasentoa, kontaktia (kestoa lisää), seuraamisen alkeita, seisomista, noudon alkeita, paikallaoloa ja maahan menossa on häivytetty käsiapua pois. Ilmojen lämmettyä olemme käyneet lenkin lomassa Haukkukeitaalla treenailemassa ja kenttään tutustumassa. Sylvin mielestä ulkona ei voi mennä maahan koska hiekka tuntuu ällöttävältä mahaa vasten. Tässä pieni haaste ennen kuin treenit alkavat kentällä.

Urhon kanssa olen treenannut huhtikuun pääsääntöisesti kahdesti viikossa ryhmässä. Etupäässä olen keskittynyt noudon opettamiseen, liikkeestä seisomiseen ja liikkeestä maahan menoon. Noudon suhteen olemme edistyneet hurjasti. Urhon mielestä kapula ei ole enää ollenkaan paha juttu. Tällä hetkellä Urho pitää ja kantaa kapulaa käskystä itse noutamista en ole vielä edes kokeillut. Liikkeestä seisominen on edistynyt siihen pisteeseen, että Urho pysähtyy vaikka itse jatkan kulkua. Vierelle palaamisessa Urhon on alkanut ennakoimaan perusasentoa. Liikkeestä maahan meno ei ole edistynyt pätkääkään. Edelleen samassa pisteessä ei vaan onnistu. Urhon mielestä liikkeestä ei voi mennä maahan vaan vauhti pitäisi ensin pysäyttää.

Kesän treeniryhmätkin alkaa olla selvillä. Urhon tokoilut jatkuu sunnuntaisin mölliryhmässä, agilityä jatkamme maanantaisin mölliryhmässä. Sylvi aloittaa OKK: n alkeiskurssilla tokoilut tosissaan. Sylvin kanssa on tarkoitus käydä vielä OSTYN näyttelytreeneissä.


      541740.jpg  541739.jpg