Sylvin juoksujen loputtua Urhon käytös agilitykentällä tasaantui ja se on suunnannut energian esteiden suorittamiseen. Pikkuhiljaa aloin itsekkin taas luottaa Urhoon. Niinpä osallistuimme eilen OKK:n möllikisoihin. Eipä olisi kannattunut, alhaalle tiputtiin taas ja luottamus koiraan meni. Ensimmäisellä radalla ehdimme suorittaa kolme estettä kun Urho päätti käydä moikkaamassa iloisella tyylillään kaikki ratahenkilöt läpi. (tämän putken jälkeen Urho lähti moikkaamaan klik) Tässä todistuaineistoa siitä kuinka Urho tykkää ratahenkilöistä klik Sen verran hallinnassa koira oli vielä tässä vaiheessa, että sain sen pienen viiveen jälkeen taas esteitä suorittamaan ja päästiin maaliin asti . Toisella radalla emme tainneet kerätä hypätä kuin yhden esteen ja sitten Urholle riitti. Samat tutut ihanat ratahenkilöt piti käydä pussailemassa ja minut unohdettiin tyystin kentän laidalle huutelemaan. Kun vihdoin sain koiran kiinni kannoin sen kainalossa pois kentältä. Semmmoiset kisat siis eilen. Saas nähdä tuleeko tuosta koirasta koskaan agiliitäjää? Kovasti tässä mietiskelen mitä herran kanssa teen.

Siirrytään sitten tuohon pirpanaan jossa on toivottavasti vielä toivoa agilityn saralla. Ennen virallisen alkeiskurssin alkua olemme käyneet nyt muutamia kertoja Sylvin kanssa tutustumassa agilityesteisiin. Sylvihän on ollut pirpanasta asti mukana hallilla ja kentän laidalla ja on näin jo tutustunut lajiin. Sylvi malttaa odottaa todella nätisi ja hiljaa kentän laidalla omaa vuoroaan. Kentällä se tekee hommia täydellä innokkuudella eikä haluaisi lähteä kentältä pois. Olemme harjoitelleet nyt hyppyä, putkeen menoa, rengasta, puomia, pöytää, pussia ja keppejä. Sylvin selviä lempiesteitä on pussi, putki, pöytä ja puomi. Ensi viikolla pääsemme aloittamaan alkeiskurssin ihan virallisesti. Sylvi on ollut tähän asti todella innokas oppilas ja hirmu nopeasti se tuntuu omaksuvan asiat.

Eilen oli myös Urhon syntymäpäivät ja niitä juhlittiin Nukan ja Sylvin kanssa agilitykisojen jälkeen. Tarjolla oli jauhellihajäädyke kakkua viilin kera. Lahjaksi Urho sai Nukalta hienon ison peltisen  Pluto säilytysrasian jossa oli herkkuja sisällä sekä kestävän oloisen narupallon.
 
                           692966.jpg
 
                 692968.jpg692969.jpg

                                      692970.jpg