Tänään takana 2 starttia Very Happy Meni kyllä niin hienosti, että on mulla vaan mahtava agikoira Very Happy Meillä oli siis tänään elämämme toiset viralliset kisat. Kisat järjesti Oulun seudun kennel-ja agilityseura ja tuomarina toimi Minna Jokisaari.

Ensimmäinen rata oli agirata, rata alkoi hyppy, rengas, putki ja kepit. Tein sen mokan etten luottanut Urhon kepeille menoon, käskytin liian myöhään ja seisoin suoraan sanottuna edessä. Eka yritys meni  harakoille ja tästä 5 virhepistettä, loppu rata puhtaasti, vaikka radalla oli monta pahaa paikkaa. Olin todella tyytyväinen Very Happy Tehtiin luokan ainut tulos ja voitettiin Ihanneaika alittui reilusti Smile

Toinen rata oli hyppyrata, vaikeen oloinen ja kepit samalla tavalla putken jälkeen kolmantena. Aloin käskyttämään Urhoa nyt kepeillä jo silloin kun se oli putkessa ja annoin mennä itsenäisesti eka väliin ja onnistui hienosti Smile Tehtiin puhdas rata ja ihanneaika alittui reilusti Laughing Samalla voitettiin luokka Meillä oli jo hyppyradalta nolla niin tuota ei nyt lasketa nousunollaksi sitten!

Huomenna jatketaan kisoja, tiedossa on kaksi agirataa. Oon kyllä tähän päivään tosi tyytyväinen, koska kesällä yhteistyö oli niin hakusessa. Syksyn ajan treenit on sujuneet hyvin ja kompastuskivenä on ollut yleensä keppikulma muuten Urho suorittaa varmuudella radat.

                                                        Tuplavoittajan kuva

                       1066759.jpg